Solucions

Solucions per a la rehabilitació i l'aïllament de façanes i balcons a Girona

Per a la rehabilitació i l'aïllament de façanes treballem amb una amplia sel·lecció de sistemes SATE, materials i acabats, assegurant que en cada projecte aportem la solució més óptima per a una millora en la eficiència energètica, la reducció acústica, la estructura o l'estètica de l'edifici.

Els nostres sistemes son aptes per a tot tipus d'edificis: vivendes unifamiliars, edificis plurifamiliars, edificis d'oficines, comercials i d'altres, tant per rehabilitació com per obra nova. Aportem solucions a problemes de pèrdues energètiques, soroll des de l'exterior, esquerdes a balcons i façanes i altres problemes estructurals a l'exterior de l'edifici. L'elevada capacitat d'estalvi energètic dels nostres sistemes fa que a més son especialment indicats per als edificis anoments "de baixa energia" o "energia zero". 

El nostre compromís: Cada projecte té requisits diferents, i el nostre equip d'enginyers aconsella i acompanya al client en totes les fases del projecte. Treballem colze a colze amb arquitectes, administradors de finques, constructors i clients particulars i institucionals per detectar les necessitats, trobar la solució més òptima, informar sobre sistemes de finançament, etc. Ubicats a Palafrugell, el nostre àmbit d'actuació és a tota la província de Girona.