Sistema Acústic

Estalvi energètic, reducció acústica i protecció passiva al foc tot en un sol sistema d'aïllament per l'exterior de les façanes.

El sistema SATE per a l'aïllament acústic consisteix a col·locar la placa aïllant directament a la paret de la façana. El material de la façana pot ser molt variat: formigó, maó, fusta, xapa ... La placa es fixa mecànicament a la façana. Després es revesteix amb un morter armat amb una malla creant un recobriment anti-fissures (absorbeix una fissura de fins a 2 mm).

Estalvi energètic, reducció acústica i protecció passiva al foc

En el sistema acústic, la placa és d’aïllament tèrmic, acústic i ignífug, de manera que a més d’estalviar energia i aportar confort, s’aconsegueix una millora acústica de tota la façana i la protecció contra el foc. És un sistema permeable molt recomanable per a cases amb caixes de persianes, en què l’aïllament acústic és interromput per la persiana. També és molt transpirable, pel que és ideal per a façanes de fusta.

El resultat és un aïllament tèrmic, acústic i ignífug per l’exterior continu i permeable, de manera que elimina els ponts tèrmics, amb un acabat de morter. No cal pintar-lo ja que l’acabat té una àmplia gamma de colors per triar. La textura final també permet diferents mides de gra.

Beneficis del sistema SATE d'aïllament acústic:

  • Reudeix la demanda energètica tèrmica de les vivendes.
  • Millora l'aïllament acústic de la façana respecte el soroll aeri exterior (fins a 6,5 dB en 4cm de gruix).
  • Excel·lent protecció passiva contra el foc.
  • Permeable al vapor.
  • Per a obra nova o rehabilitació.